Ryan a tajemství salamandry

Olivier Herran
OA • 2019

Když se Ryan a jeho dva nejlepší kamarádi, Patrik a Bernardo, rozhodnou prozkoumat skrytou chodbu, která vede do hradu blízko jejich vesnice, ani ve snu je nenapadne, kolik zažijí dobrodružství a vyře...ví a vyřeší záhad. Díky této knize navštívíte kouzelný svět plný tajemných postav, alchymistů a záhad fungování vesmíru.
Viac

  • Počet strán: 1243 strán
  • ISBN13:9788027063529

AUTOR: Olivier HerranORIGINÁL: Ryan et le mystère de la SalamandrePŘEKLAD: Ing. Kateřina TvrzováNAKLADATELSTVÍ: OA EditionsROK: 2019POČET STRAN: 124ZDROJ: knihovna Anotace Když se Ryan a jeho dva nejlepší kamarádi, Patrik a Bernardo, rozhodnou prozkoumat skrytou chodbu, která vede do hradu blízko jejich vesnice, ani ve snu je nenapadne, kolik zažijí dobrodružství a vyřeší záhad. Díky[...]

Když se Ryan a jeho dva nejlepší kamarádi, Patrik a Bernardo, rozhodnou prozkoumat skrytou chodbu, která vede do hradu blízko jejich vesnice, ani ve snu je nenapadne, kolik zažijí dobrodružství a vyřeší záhad. Díky této knize navštívíte kouzelný svět plný tajemných postav, alchymistů a záhad fungování vesmíru.

Mohlo by sa vám páčiť