Kúzelná trieda, príbeh pokračuje

Zuzana Pospíšilová
Bambook - Grada • 2019

Možno to zatiaľ netušíte, ale školy sú plné dobrých víl.. A nielen rozprávkové školy, ale aj tie skutočné. To, či sa v novom rozprávaní o kúzelnej triede znova stretnete s Jazmínou Bielou, nie je úpln...Bielou, nie je úplne isté, môžete si však byť istí, že aj tentoraz to bude dobrodružný príbeh plný kúziel, ktorý vám pomôže zlepšiť sa v čítaní. Krátke kapitoly s krásnymi ilustráciami prečítate raz-dva, a môžete tak prekvapiť rodičov i pani učiteľku.
Viac

Približne pred rokom som vám predstavila knihu Kúzelná trieda.  Tentokrát sa mi do rúk dostalo jej pokračovanie s názvom Kúzelná trieda – príbeh pokračuje. Zuzana Pospíšilová pripravila pre deti opäť skvelé čítanie. Ak ste už so svojimi deťmi čítali prvý diel, určite viete, na čo sa môžete tešiť. Z prváčikov, ktorých učila pani učiteľka Jazmína Biela, sú … Čítať ďalej Kúzelná trieda – príbeh[...]

Možno to zatiaľ netušíte, ale školy sú plné dobrých víl.. A nielen rozprávkové školy, ale aj tie skutočné. To, či sa v novom rozprávaní o kúzelnej triede znova stretnete s Jazmínou Bielou, nie je úplne isté, môžete si však byť istí, že aj tentoraz to bude dobrodružný príbeh plný kúziel, ktorý vám pomôže zlepšiť sa v čítaní. Krátke kapitoly s krásnymi ilustráciami prečítate raz-dva, a môžete tak prekvapiť rodičov i pani učiteľku.

Mohlo by sa vám páčiť