Všetko o vajci

Markéta Nováková Eva Bártová Blanka Sedláková
Albatros • 2019

Nahliadnite do hniezd a hniezdočiek ukrytých vo vetvách, pod zemou, vysoko v skalách aj hlboko pod morskou hladinou. Kto kladie najviac vajec naraz, kto má najzvláštnejšie, najmenšie alebo, naopak, na...aopak, najväčšie vajíčko? Kto ich vystavuje ostatným na obdiv a kto vajíčka schováva pred celým svetom do komôrky v piesočnatom brehu? Vajíčko stojí vždy na počiatku nového života. Odhaľte jeho tajomstvo.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788000054094

Vždy mám radosť s vydarených náučných kníh. Pri knihe Všetko o vajci je moje nadšenie o to väčšie, že je to česko-slovenská produkcia. B4U Publishing vie stále robiť úžasné knihy. Aj keď dnes už pod hlavičkou Albatrosu. Mravec, slimák, osmonoh, kukučka či pštros. Všetky tieto […]

Nahliadnite do hniezd a hniezdočiek ukrytých vo vetvách, pod zemou, vysoko v skalách aj hlboko pod morskou hladinou. Kto kladie najviac vajec naraz, kto má najzvláštnejšie, najmenšie alebo, naopak, najväčšie vajíčko? Kto ich vystavuje ostatným na obdiv a kto vajíčka schováva pred celým svetom do komôrky v piesočnatom brehu? Vajíčko stojí vždy na počiatku nového života. Odhaľte jeho tajomstvo.

Mohlo by sa vám páčiť