Outsider

Anthony Franze
Ikar • 2018

Graysonovi Hernandezovi sa veľmi nedarí. Absolvoval štúdium práva na štátnej škole, topí sa v študentských dlhoch a jediné miesto, ktoré sa mu podarí zohnať, je práca poslíčka na Najvyššom súde. Veľmi...vyššom súde. Veľmi sa ho dotýka, že musí sledovať tých najlepších a najbystrejších právnikov – elitnú skupinu asistentov sudcov – iba ako outsider. Keď Grayson zasiahne pri prepade v garáži súdu, obeť– predseda Najvyššieho súdu USA – sa mu odvďačí. Gray sa stane najneočakávanejším asistentom sudcu. Je to celkom iný svet: intelektuálne debaty o spravodlivosti a práve v najvnútornejšej svätyni Najvyššieho súdu, luxusné podujatia s novými kolegami, pozornosť Lauren Hartovej, krásnej a inteligentnej kolegyne asistentky sudcu, na ktorú neustále myslí. No keď si Gray začne zvykať na nový život, obráti sa naňho FBI. Federáli si myslia, že neznámy sériový vrah je spojený s Najvyšším súdom, a chcú, aby Gray bol ich očami a ušami. Netuší však, že onedlho sa v hľadáčiku FBI ocitne aj on sám.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055160931
  • Originálny názov: The Outsider

Sériový vrah na Najvyššom súde Anthony Franze pracuje ako právnik v prominentnej právnickej kancelárii vo Washingtone a je spoluautorom právneho pojednania. Publikoval aj články vo vedeckých časopisoch. Pôsobil na Najvyššom súde USA a získal národné uznanie za „vynikajúceho advokáta“. Anthony je členom predstavenstva a viceprezidentom International Thriller Writers, poprednej asociácie[...]

Graysonovi Hernandezovi sa veľmi nedarí. Absolvoval štúdium práva na štátnej škole, topí sa v študentských dlhoch a jediné miesto, ktoré sa mu podarí zohnať, je práca poslíčka na Najvyššom súde. Veľmi sa ho dotýka, že musí sledovať tých najlepších a najbystrejších právnikov – elitnú skupinu asistentov sudcov – iba ako outsider. Keď Grayson zasiahne pri prepade v garáži súdu, obeť– predseda Najvyššieho súdu USA – sa mu odvďačí. Gray sa stane najneočakávanejším asistentom sudcu. Je to celkom iný svet: intelektuálne debaty o spravodlivosti a práve v najvnútornejšej svätyni Najvyššieho súdu, luxusné podujatia s novými kolegami, pozornosť Lauren Hartovej, krásnej a inteligentnej kolegyne asistentky sudcu, na ktorú neustále myslí. No keď si Gray začne zvykať na nový život, obráti sa naňho FBI. Federáli si myslia, že neznámy sériový vrah je spojený s Najvyšším súdom, a chcú, aby Gray bol ich očami a ušami. Netuší však, že onedlho sa v hľadáčiku FBI ocitne aj on sám.

Mohlo by sa vám páčiť