Tri životy Maxi

Gerti Tetzner
E.J. Publishing • 2018

Maxi je školáčka, takmer desaťročné dievča, ktoré zažije neuveriteľné dobrodružstvo, skutočne tak trošku sci-fi. Na chvíľu sa jej totiž podarí žiť život niekoho iného. Dostane možnosť vyskúšať si na v...žnosť vyskúšať si na vlastnej koži životy dvoch spolužiačok, ktoré obdivuje. Sú ich životy naozaj také úžasné, ako vyzerajú? Alebo je všetko trochu inak? Maxin príbeh je zároveň príjemne obyčajný, taký, aký denne zažívajú takmer všetky deti. Príbeh o priateľstve, výdrži a o láske.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788097297701

Tri životy Maxi – Gerti Tetzner, E. J. Publishing 2018 Názov tejto detskej knižky, určenej vekovej kategórii 8 – 12 [...] The post Tri životy Maxi – Gerti Tetzner appeared first on .

Tri životy Maxi je taká príjemne obyčajná kniha o pocitoch, ktoré určite pozná mnoho detí. Maxin príbeh však rozhodne nie je tuctový. Ľahko vás pohltí a možno aj ukáže cestu, ako byť spokojný sám so sebou. Maxi nie je už malá, ale ešte stále ani […]

Maxi je školáčka, takmer desaťročné dievča, ktoré zažije neuveriteľné dobrodružstvo, skutočne tak trošku sci-fi. Na chvíľu sa jej totiž podarí žiť život niekoho iného. Dostane možnosť vyskúšať si na vlastnej koži životy dvoch spolužiačok, ktoré obdivuje. Sú ich životy naozaj také úžasné, ako vyzerajú? Alebo je všetko trochu inak? Maxin príbeh je zároveň príjemne obyčajný, taký, aký denne zažívajú takmer všetky deti. Príbeh o priateľstve, výdrži a o láske.

Mohlo by sa vám páčiť