Medzi nebom a morom

Eric Fan Terry Fan
Stonožka • 2019

Finn si pamätá príbehy, ktoré mu rozprával starý otec. O vtákoch knihomoľoch z Ostrovov kníh, o mieste s obrovskými mušľami či o tancujúcich medúzach. A najmä o ďalekom čarovnom mieste, kde sa more vl...te, kde sa more vlieva do neba. Finnov dedko už odišiel z tohto sveta, preto sa Finn rozhodne na jeho počesť postaviť loďku. Vydá sa na more, aby to čarovné miesto, ktoré poznal len z rozprávania, objavil sám. A možno, ale naozaj len možno objaví niečo, o čom ani netušil, že chce nájsť. Pre deti od 5 rokov. Bratia Eric a Terry Fanovci získali umelecké vzdelanie na vysokej škole Ontario College of Art and Design v Toronte. Ich práca je vo svete veľmi známa a charakterizuje ju kombinácia tradičných a moderných techník. Táto kniha bola preložená do 16 jazykov.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055166308

“To je tá pekná kniha o lietajúcich rybách?” pýtala sa slečna pampúchatá, keď sme Medzi nebom a morom dostali. Pamätala si ju totiž z minulého roka, kedy sme ju čítali v angličtine. Teraz si ju môžeme dopriať slovensky aj česky. Lietajúce ryby tam naozaj nájdete. […]

Finn si pamätá príbehy, ktoré mu rozprával starý otec. O vtákoch knihomoľoch z Ostrovov kníh, o mieste s obrovskými mušľami či o tancujúcich medúzach. A najmä o ďalekom čarovnom mieste, kde sa more vlieva do neba. Finnov dedko už odišiel z tohto sveta, preto sa Finn rozhodne na jeho počesť postaviť loďku. Vydá sa na more, aby to čarovné miesto, ktoré poznal len z rozprávania, objavil sám. A možno, ale naozaj len možno objaví niečo, o čom ani netušil, že chce nájsť. Pre deti od 5 rokov. Bratia Eric a Terry Fanovci získali umelecké vzdelanie na vysokej škole Ontario College of Art and Design v Toronte. Ich práca je vo svete veľmi známa a charakterizuje ju kombinácia tradičných a moderných techník. Táto kniha bola preložená do 16 jazykov.

Mohlo by sa vám páčiť