Malý traktor so zvieratkami

Albatros • 2019

Je čas zberu úrody, krásny deň a dobrí kamaráti sa rozhodnú, že sa namiesto práce vyberú na výlet. Užijú si množstvo zábavy v zábavnom parku! Poďte sa pozrieť, aké kúsky predvádzajú naši hrdinovia v i...jú naši hrdinovia v interaktívnej knihe slávneho českého výtvarníka Vojtěcha Kubaštu, s knihami ktorého vyrastali celé generácie detí.
Viac

  • Počet strán: 12 strán
  • ISBN13:9788000053455

Nie sú to ani tri týžne, čo som písala o nádhernej knižke Domeček plný koleček. V ten istý deň nám prišla domov ďalšia kniha od talentovaného Vojtěcha Kubaštu. Malý traktor se zvířatky. A ja som medzitým zistila, že doma sme už mali aj knižku Svrček a mravce. Nestačím sa diviť, koľko rôznorodých kníh vytvoril. Ale dnes to bude o traktore a zajtra o vláčiku, ktorý z Albatrosu prišiel pár dní[...]

Je čas zberu úrody, krásny deň a dobrí kamaráti sa rozhodnú, že sa namiesto práce vyberú na výlet. Užijú si množstvo zábavy v zábavnom parku! Poďte sa pozrieť, aké kúsky predvádzajú naši hrdinovia v interaktívnej knihe slávneho českého výtvarníka Vojtěcha Kubaštu, s knihami ktorého vyrastali celé generácie detí.

Mohlo by sa vám páčiť