Trináste znamenie

Elizabeth Briggs
Cosmopolis • 2024

Osudom vyvolený druh ju zavrhol a ona skončila v zajatí niekoho ešte horšieho... Vo vzrušujúcom fantasy príbehu sa Ayla odjakživa cíti ako vyvrheľ. Jej matka bola človek, takže Ayla nikdy nebola uznan... nebola uznaná za právoplatného člena svorky znamenia Raka. Každý deň bola nútená znášať bitky a šikanu. Veľké nádeje však vkladá do zhromaždenia všetkých svoriek, kde konečne získa nielen schopnosť premeniť sa na vlka, ale bude jej taktiež pridelený osudový druh, partner vyvolený Slnečnými čarodejnicami. Získanie vlčej podoby a partnera považuje za jedinú šancu zmeniť svoj život. Odhalenie jej osudového muža však všetkých šokuje, pretože je to budúci alfa zo svorky Leva – jej najväčší nepriateľ. Tesne predtým, ako alfa Levov vyvraždí jej rodinu, ju pred všetkými nehanebne odmietne. Ayle sa podarí utiecť, ale potom ju unesie oveľa väčšia hrozba: alfa záhadnej stratenej svorky. Naplní sa konečne jej sen o lepšom živote? Alebo bude musieť čeliť ešte horším výzvam?
Viac

Sumár recenzie
Trináste znamenie (Recenzia) V zmiešanom fantasy svete sa Ayla cíti ako vyvrheľ, nakoľko jej matka bola človek, a nie vlk. Na zhromaždení všetkých svoriek dúfa, že získa schopnosť premeniť sa na vlka a partnera vybraného osudom. Ayla je však šokovaná, keď jej osudovým mužom sa stane alfa z nepriateľskej svorky Leva. Autorka Elizabeth Briggs má schopnosť zaujať čitateľov už od prvých stránok a čitateľ je neustále zvedavý, čo sa stane ďalej. Séria Zodiac Wolves ponúka jednoduchú a zaujímavú kombináciu vlčích svoriek a čarodejníc, pričom príbeh sa nezdržiava zbytočnosťami a ústredná zápletka s hlavnými postavami je dobre vykreslená. Po niekoľkých prekvapeniach a špekuláciách príbeh ostáva zaujímavý a plný očakávaní na pokračovanie.

Osudom vyvolený druh ju zavrhol a ona skončila v zajatí niekoho ešte horšieho... Vo vzrušujúcom fantasy príbehu sa Ayla odjakživa cíti ako vyvrheľ. Jej matka bola človek, takže Ayla nikdy nebola uznaná za právoplatného člena svorky znamenia Raka. Každý deň bola nútená znášať bitky a šikanu. Veľké nádeje však vkladá do zhromaždenia všetkých svoriek, kde konečne získa nielen schopnosť premeniť sa na vlka, ale bude jej taktiež pridelený osudový druh, partner vyvolený Slnečnými čarodejnicami. Získanie vlčej podoby a partnera považuje za jedinú šancu zmeniť svoj život. Odhalenie jej osudového muža však všetkých šokuje, pretože je to budúci alfa zo svorky Leva – jej najväčší nepriateľ. Tesne predtým, ako alfa Levov vyvraždí jej rodinu, ju pred všetkými nehanebne odmietne. Ayle sa podarí utiecť, ale potom ju unesie oveľa väčšia hrozba: alfa záhadnej stratenej svorky. Naplní sa konečne jej sen o lepšom živote? Alebo bude musieť čeliť ešte horším výzvam?

Mohlo by sa vám páčiť