Čakáme na Vianoce

Elena Slobodová
Fortuna Libri • 2023

V tejto knihe je dvadsaťštyri okienok. Ak si každý deň jedno otvoríš, dozvieš sa, čo je advent, čo znamenajú sviečky na adventnom venci, na koho ľudia v tomto období čakajú. Aj to, ako deti vítajú Mik... deti vítajú Mikuláša, čo sú to barborky, prečo na Luciu dievčatá behajú z kúta do kúta, ako sa kŕmia uzimené vtáčiky... Navyše tu nájdeš návody na zhotovenie užitočných, ale aj zábavných vecí. V deň, keď otvoríš dvadsiate štvrté okienko, bude Štedrý deň.
Viac

  • Počet strán: 20 strán
  • ISBN13:9788057303770

Sumár recenzie
Rodičia pre svoje deti počas adventu hľadajú zaujímavé alternatívy k čokoládovým adventným kalendárom. Vydavateľstvo Fortuna libri nám prináša veľkoformátovú knihu "Čakáme na Vianoce" od Eleny Slobodovej s ilustráciami od Eleny Rabčanovej. Kniha je vhodná pre deti, ktoré sa radi dozvedia viac o Vianociach a tradíciách. Obsahuje 24 okienok, za ktorými sa skrývajú rôzne informácie a aktivity, ako napríklad hľadanie rozdielov, maľovanie a vystrihovanie. Kniha tiež obsahuje recept na medovníky a krásne ilustrácie slovenských miest.

V tejto knihe je dvadsaťštyri okienok. Ak si každý deň jedno otvoríš, dozvieš sa, čo je advent, čo znamenajú sviečky na adventnom venci, na koho ľudia v tomto období čakajú. Aj to, ako deti vítajú Mikuláša, čo sú to barborky, prečo na Luciu dievčatá behajú z kúta do kúta, ako sa kŕmia uzimené vtáčiky... Navyše tu nájdeš návody na zhotovenie užitočných, ale aj zábavných vecí. V deň, keď otvoríš dvadsiate štvrté okienko, bude Štedrý deň.

Mohlo by sa vám páčiť