Tábor zavrhnutých

Lily Sparks
Egmont SK • 2023

Staň sa lovcom, inak skončíš ako korisť! Sedemnásťročnú Signal všetci považujú za gotičku, ktorej je lepšie vyhnúť sa. Keď ju odsúdia za vraždu, skončí v tábore na výcvik elitných zabijakov. Ani sem v...�ch zabijakov. Ani sem však nezapadá. Neznáša krv. Je chápavá a empatická. A práve preto hrozí, že zo skupiny maniakov sa stane zohraný tím priateľov. Niekto totiž vraždu na Signal hodil a ona teraz musí očistiť svoje meno. Všetko sa začne komplikovať, keď sa zamiluje. A navyše... skutočný vrah sa rozhodne znova zaútočiť – a to priamo v tábore.
Viac

  • Počet strán: 264 strán
  • ISBN13:9788025255216

Sumár recenzie
Recenzia na knihu je pozitívna a obsahuje ohromujúcu výpoveď o emocionálnom zážitku pri čítaní. Recenzentka vyzdvihuje pútavý dej, silné postavy a intenzitu príbehu.

Staň sa lovcom, inak skončíš ako korisť! Sedemnásťročnú Signal všetci považujú za gotičku, ktorej je lepšie vyhnúť sa. Keď ju odsúdia za vraždu, skončí v tábore na výcvik elitných zabijakov. Ani sem však nezapadá. Neznáša krv. Je chápavá a empatická. A práve preto hrozí, že zo skupiny maniakov sa stane zohraný tím priateľov. Niekto totiž vraždu na Signal hodil a ona teraz musí očistiť svoje meno. Všetko sa začne komplikovať, keď sa zamiluje. A navyše... skutočný vrah sa rozhodne znova zaútočiť – a to priamo v tábore.

Mohlo by sa vám páčiť