Ak tečie krv

Stephen King
Ikar • 2023

Holly Gibneyová z detektívnej agentúry Stratení nájdení pracuje na prípade strateného psa – a na zlepšení svojej asertivity –, keď uvidí v televízii zábery z výbuchu bomby na strednej škole Alberta Ma...ej škole Alberta Macreadyho. Len čo si však znova naladí nočné správy, uvedomí si, že s reportérom, ktorý bol na mieste činu ako prvý, nie je niečo v poriadku.
Viac

Starý dobrý Stephen King. Výborne vystavaný príbeh, psychológia postáv, mrazivo vykreslená atmosféra – to je novinka Ak tečie krv. Zbierka štyroch poviedok, ktoré King odkiaľsi vytiahol a jeho fanúšikovia si mädlia ruky. Ak tečie krv. O knihe Holly Gibneyová z... The post Zbierka Ak tečie krv: 4 mrazivé poviedky od Stephena Kinga appeared first on Prečítané.sk.

Holly Gibneyová z detektívnej agentúry Stratení nájdení pracuje na prípade strateného psa – a na zlepšení svojej asertivity –, keď uvidí v televízii zábery z výbuchu bomby na strednej škole Alberta Macreadyho. Len čo si však znova naladí nočné správy, uvedomí si, že s reportérom, ktorý bol na mieste činu ako prvý, nie je niečo v poriadku.

Mohlo by sa vám páčiť