Gwind 3: Nechcená kráľovná

Lívia Hlavačková
Artis Omnis • 2022

Príbeh Anny, ktorá sa nechcene ocitla medzi hrotmi mečov a zábleskami mágie, sa chýli ku koncu. Čierni mágovia sa na ceste za svojím cieľom, ktorý už majú na dosah ruky, neštítia ničoho. S hŕstkou pre...o. S hŕstkou preživších magikov sa im moranské vojská len ťažko ubránia. Získa Chrezz vytúžený haladojský trón, alebo ju stihnú zastaviť kráľovi priatelia? A aké prekvapenia pripraví osud hlavnej hrdinke? Nechajte sa strhnúť záverečným dielom trilógie Gwind.
Viac

  • Počet strán: 440 strán
  • ISBN13:9788082011619
  • Séria: Gwind

Názov: Nechcená kráľovnáSéria: GwindAutor: Livia HlavačkováPoradie v sérii: 3. / 3Vydavateľstvo: Artis Omnis Počet strán: 440 Trilógia Gwind od Livie Hlavačkovej patrí za mňa k rozhodne vydareným dielam. S čistým svedomím môžem Gwind odporúčať všetkým fanúšikom fantasy príbehov. Keď som si prečítala už aj záverečnú tretiu časti, som spokojná aj s uzavretím príbehu. Ale pekne … Pokračovať v[...]

Príbeh Anny, ktorá sa nechcene ocitla medzi hrotmi mečov a zábleskami mágie, sa chýli ku koncu. Čierni mágovia sa na ceste za svojím cieľom, ktorý už majú na dosah ruky, neštítia ničoho. S hŕstkou preživších magikov sa im moranské vojská len ťažko ubránia. Získa Chrezz vytúžený haladojský trón, alebo ju stihnú zastaviť kráľovi priatelia? A aké prekvapenia pripraví osud hlavnej hrdinke? Nechajte sa strhnúť záverečným dielom trilógie Gwind.

Mohlo by sa vám páčiť