Kaviarnička pod citrónovníkom: Búrka v čajovej šálke

Cathy Bramley
Lindeni • 2022

Šokujúce priznanie jedného člena rodiny prevráti život Featherstoneovcov naruby! Za posledný mesiac sa situácia Rosie Featherstoneovej nemohla viac zmeniť. Neexistuje iné miesto, kde by bola radšej...ola radšej, ako v Kaviarničke pod citrónovníkom – ale vôbec nie ako jej nová manažérka! Vo vzduchu cítiť aj lásku, pretože sa možno črtá začínajúci sa románik s Gabeom, Potom sa stane niečo, čo ohrozí všetko, čo je Rosie drahé. Musí začať konať, aby zachránila nielen kaviareň, ale aj svoj začínajúci sa vzťah.
Viac

Autor: Cathy BramleyOriginálny názov: A Storm in a TeacupVydavateľstvo: Lindeni 2022Séria: The Lemon Tree Cafe Diel:  2/4Počet strán: 176Žáner:  romantikaMoje hodnotenie knihy: 3*/5*Moje hodnotenie obálky: 5*/5*Anotácia:Za posledný mesiac sa situácia Rosie Featherstoneovej nemohla viac zmeniť. Neexistuje iné miesto, kde by bola radšej, ako v Kaviarničke pod citrónovníkom – ale vôbec nie ako[...]

Šokujúce priznanie jedného člena rodiny prevráti život Featherstoneovcov naruby! Za posledný mesiac sa situácia Rosie Featherstoneovej nemohla viac zmeniť. Neexistuje iné miesto, kde by bola radšej, ako v Kaviarničke pod citrónovníkom – ale vôbec nie ako jej nová manažérka! Vo vzduchu cítiť aj lásku, pretože sa možno črtá začínajúci sa románik s Gabeom, Potom sa stane niečo, čo ohrozí všetko, čo je Rosie drahé. Musí začať konať, aby zachránila nielen kaviareň, ale aj svoj začínajúci sa vzťah.

Mohlo by sa vám páčiť