Americká kráľovná

Katharine McGee
CooBoo • 2021

Pokračovanie romantickej série plné intríg, moci a pozlátka.Ako môže princezná vládnuť Amerike s roztriešteným srdcom? Na čele Ameriky stojí prvý raz v histórii kráľovná Beatrice. Pre dobro krajiny sa...re dobro krajiny sa musela vzdať lásky. Nemyslieť na svojho osobného strážcu Connora ju stojí nemalé úsilie. Každý pochádza z celkom iného sveta a Connora by na tróne po boku kráľovnej krajina nikdy neprijala. K Beatrice vzhliada celá Amerika. No ona sa cíti celkom sama a podporu necíti ani od mamy a súrodencov.
Viac

Spisovateľka Katharine McGee koncom roka 2020 rozvírila vody literatúry pre mladých, keď priniesla nový pohľad nielen na medziľudské vzťahy ako také, ale hlavne na prostredie, v ktorom sa odvíjajú príbehy plné lásky, zrady a nenaplnených túžob. Fanúšikovia young adult sú zvyknutí buď na príbehy z nášho sveta, alebo z fantazijného univerza, no séria American Royals priniesla o čosi[...]

Pokračovanie romantickej série plné intríg, moci a pozlátka.Ako môže princezná vládnuť Amerike s roztriešteným srdcom? Na čele Ameriky stojí prvý raz v histórii kráľovná Beatrice. Pre dobro krajiny sa musela vzdať lásky. Nemyslieť na svojho osobného strážcu Connora ju stojí nemalé úsilie. Každý pochádza z celkom iného sveta a Connora by na tróne po boku kráľovnej krajina nikdy neprijala. K Beatrice vzhliada celá Amerika. No ona sa cíti celkom sama a podporu necíti ani od mamy a súrodencov.

Mohlo by sa vám páčiť