Ako umelci vidia svet - Umenie je hra

Katarína Kosánová Andrea Gregušová
Slovart • 2020

V interaktívnej knihe Ako umelci vidia svet GALÉ a RIA pozývajú všetky tvorivé duše spoznávať diela slávnych slovenských výtvarníkov. Pridáva sa k nim chameleón Leon, s ktorým ťa presvedčia, že aj ume...vedčia, že aj umenie je hra. Zahrali sa umelci, autorky knihy, pani ilustrátorka, zahraj sa aj ty! Kniha ponúka nielen obrazy na premýšľanie, ale aj texty a úlohy na poučenie a zábavu. Zistíš, čo všetko môže byť výtvarným umením, na aké svetoznáme obrazy sa diela podobajú, a zoznámiš sa so zaujímavými výtvarnými technikami. Tak neváhaj a zahraj sa s umením!
Viac

  • Počet strán: 80 strán
  • ISBN13:9788055639062
  • Séria: Ako vidia svet

Nebyť pandémie a zavretých škôl, článok o tejto knihe by som mala napísaný už dávno. Je to totiž jedna z najlepších slovenských detských kníh roka 2020. The post AKO UMELCI VIDIA SVET (Katarína Kosánová, Andrea Gregušová, Nataša Štefunková) – recenzia appeared first on Blog o najlepších a najkrajších detských knihách.

V interaktívnej knihe Ako umelci vidia svet GALÉ a RIA pozývajú všetky tvorivé duše spoznávať diela slávnych slovenských výtvarníkov. Pridáva sa k nim chameleón Leon, s ktorým ťa presvedčia, že aj umenie je hra. Zahrali sa umelci, autorky knihy, pani ilustrátorka, zahraj sa aj ty! Kniha ponúka nielen obrazy na premýšľanie, ale aj texty a úlohy na poučenie a zábavu. Zistíš, čo všetko môže byť výtvarným umením, na aké svetoznáme obrazy sa diela podobajú, a zoznámiš sa so zaujímavými výtvarnými technikami. Tak neváhaj a zahraj sa s umením!

Mohlo by sa vám páčiť