Prudká rozkoš

Linnea May
Ikar • 2021

Nedovolím jej, aby zmenila pravidlá hry. Násilie vždy bolo súčasťou môjho života. Bol som zlostný už ako dieťa, ktoré si nevšímali a zanedbávali ho, takže som nespokojnosť dával najavo hnevom. Prešli...javo hnevom. Prešli roky a teraz nie som obeťou svojej vlastnej agresivity. Teraz mám všetko pod kontrolou. A tá kontrola žiada, aby sa mi niekto vzdal. Napríklad ona. Môj domáci miláčik. Krásna blondína, ktorá súhlasila, že sa podvolí mojej vôli. Súhlasila, že ju môžem uniesť a zamknúť, kým nevyprší naša zmluva. Súhlasila, že zahrá svoju rolu. No hrá ju tak dobre, že jej strach vyzerá ako prirodzený. Keď sledujem, ako sa bráni, až mi po chrbte prechádza mráz. Dostáva sa mi pod kožu ako žiadna iná predtým, dobýja sa mi do srdca, ktoré nevie ľúbiť. Teda aspoň som si to myslel. Martinus.sk · Čítanie z knihy PRUDKÁ ROZKOŠ (Linnea May)
Viac

Priateľ ju podvedie, príde o zamestnanie a cestou domov ju niekto prepadne, nadroguje a unesie. Tak sa začína nová šteklivá romanca Prudká rozkoš zo série Violents. O knihe Liana je v zajatí na neznámom mieste, no únosca ju nechce zabiť,... The post Román Prudká rozkoš od Linney May: Prvý diel novej erotickej série s netradičným námetom a pútavou zápletkou appeared first on Prečítané.sk.

Nedovolím jej, aby zmenila pravidlá hry. Násilie vždy bolo súčasťou môjho života. Bol som zlostný už ako dieťa, ktoré si nevšímali a zanedbávali ho, takže som nespokojnosť dával najavo hnevom. Prešli roky a teraz nie som obeťou svojej vlastnej agresivity. Teraz mám všetko pod kontrolou. A tá kontrola žiada, aby sa mi niekto vzdal. Napríklad ona. Môj domáci miláčik. Krásna blondína, ktorá súhlasila, že sa podvolí mojej vôli. Súhlasila, že ju môžem uniesť a zamknúť, kým nevyprší naša zmluva. Súhlasila, že zahrá svoju rolu. No hrá ju tak dobre, že jej strach vyzerá ako prirodzený. Keď sledujem, ako sa bráni, až mi po chrbte prechádza mráz. Dostáva sa mi pod kožu ako žiadna iná predtým, dobýja sa mi do srdca, ktoré nevie ľúbiť. Teda aspoň som si to myslel. Martinus.sk · Čítanie z knihy PRUDKÁ ROZKOŠ (Linnea May)

Mohlo by sa vám páčiť