Meče slova

Priscilla Shirer Gina Detwiler
Kumran • 2019

V záverečnej knihe trilógie sa kráľovskí bojovníci dočkajú posledného kúska výzbroje – mečov, ktoré im Ruwach prisľúbil už na začiatku ich dobrodružstva v neviditeľnej ríši Ahoratos. A to v pravý čas,...ratos. A to v pravý čas, pretože musia čeliť svojmu úhlavnému nepriateľovi, ktorý začal zhromažďovať falzátorov a iné formy zla, aby kráľovským bojovníkom zabránil vyhrať čo i len jednu ďalšiu bitku. Ako darček sme vám pribalili mapu Ahoratosu. Veríme, že ňou potešíme všetkých kráľovských bojovníkov na Slovensku. P.S.: Touto knihou nekončíme. Tešíte sa? Pokračovanie trilógie bude mať názov Zimná vojna.
Viac

5 / 5 ( 1 vote ) Záverečná časť o kráľovských bojovníkoch Meče slova ma od prvých strán vtiahla do deja. Ponéros pripravuje krutú pomstu pre svojich mladých protivníkov. Pasca, ktorú chystá vyzerá dokonale. Nepriateľ vie, že kráľovskí bojovníci sa už naučili používať časť výzbroje,[...] Príspevok Meče slova zobrazený najskôr knihomoľka.sk.

V záverečnej knihe trilógie sa kráľovskí bojovníci dočkajú posledného kúska výzbroje – mečov, ktoré im Ruwach prisľúbil už na začiatku ich dobrodružstva v neviditeľnej ríši Ahoratos. A to v pravý čas, pretože musia čeliť svojmu úhlavnému nepriateľovi, ktorý začal zhromažďovať falzátorov a iné formy zla, aby kráľovským bojovníkom zabránil vyhrať čo i len jednu ďalšiu bitku. Ako darček sme vám pribalili mapu Ahoratosu. Veríme, že ňou potešíme všetkých kráľovských bojovníkov na Slovensku. P.S.: Touto knihou nekončíme. Tešíte sa? Pokračovanie trilógie bude mať názov Zimná vojna.

Mohlo by sa vám páčiť