Dom plný zvieratiek

Sabina Konečná
Albatros • 2020

Podarí sa ti nájsť všetky skryté zvieratká?Stačí jedna malá diera v plote… a veľké zábavné dobrodružstvo je na svete! Zvedavé zvieratká zo zoologickej záhrady sa vyberú preskúmať neďaleký dom. Presnor... neďaleký dom. Presnoria šesť miestností a poriadne si tú návštevu užijú! Ochutnajú všeličo dobré, vyspia sa, zalezú do skríň i poličiek a dokonca sa uvelebia aj vo vani. Nájdi všetkých 86 zvierat, ktoré utiekli zo zoo a poschovávali sa v tejto bohato ilustrovanej interaktívnej knižke pre najmenších! Dočítaš sa o nich mnoho zaujímavých vecí!
Viac

  • Počet strán: 14 strán
  • ISBN13:9788000055879

Veľmi rada vám predstavujem detské knihy. Lebo aj vďaka nim môžem uniknúť do krásneho detského sveta. Dnes som si pre vás pripravila knihu pre menšie deti. Dom plný zvieratiek napísala Sabina Konečná. O čom kniha je? Zvieratká v Zoo nájdu v plote dieru. Túto skvelú príležitosť s radosťou využijú a rozhodnú sa vybrať na výlet. … Čítať ďalej Dom plný zvieratiek (Sabina Konečná)

Podarí sa ti nájsť všetky skryté zvieratká?Stačí jedna malá diera v plote… a veľké zábavné dobrodružstvo je na svete! Zvedavé zvieratká zo zoologickej záhrady sa vyberú preskúmať neďaleký dom. Presnoria šesť miestností a poriadne si tú návštevu užijú! Ochutnajú všeličo dobré, vyspia sa, zalezú do skríň i poličiek a dokonca sa uvelebia aj vo vani. Nájdi všetkých 86 zvierat, ktoré utiekli zo zoo a poschovávali sa v tejto bohato ilustrovanej interaktívnej knižke pre najmenších! Dočítaš sa o nich mnoho zaujímavých vecí!

Mohlo by sa vám páčiť