Vzala si mi všetko

Simona Rošková
MERIDIANO-press • 2019

Príbeh o nenaplnenej láske, zlom rozhodnutí a ľútosti, ktorá prišla príliš neskoro. Nedokážeme ublížiť iným bez toho, aby sme neranili seba samého... Kým Michaela sa po tragickej smrti manžela...kej smrti manžela s láskou stará o dcéru Veroniku, Renáta robí svojej Johanke zo života peklo. Dievčatko trpí nedostatkom lásky a jej úprimné pokusy o priazeň matky končia vždy rovnako. Hnevom, krikom a nenávistným osočovaním. Obidve ženy, napriek rozdielnym postojom k výchove dievčat, spája nerozlučné priateľstvo. Až do chvíle, keď sa Renáta rozhodne urobiť zásadné životné rozhodnutie. To osudovo zasiahne nielen jej dcéru, ale pretrhne aj niť priateľstva s kamarátkou, ktorá jej vždy ochotne podala pomocnú ruku.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788082140111

"Najkrajšia hviezdička z celého nebíčka je tvoja mamička, čo ti Boh dal." Bea Littmannová - Najkrajšia hviezdička Rozhodnutie ženy nemať dieťa je rozhodne lepšou variantou, ako mať dieťa z nesprávnych dôvodov. Písala som o tom aj vo svojich minulých článkov (TU). Ak matka privedie na svet potomka iba preto, lebo sa to od nej očakáva, alebo preto, aby si nasilu udržala nejakého muža vedľa[...]

Na druhú knihu autorky Simony Roškovej som sa veľmi tešila. Po recenzovaní jej debutovej knihy Nechcem počuť tvoj plač, sme sa skamarátili. Simonu si vážim nielen ako autorku, ale aj skvelú recenzentku, od ktorej sa mám stále čo učiť. Trochu som sa obávala, či budem vedieť byť pri písaní tejto recenzie objektívna. Kniha Vzala si … Čítať ďalej Vzala si mi všetko (Simona Rošková)

Príbeh o nenaplnenej láske, zlom rozhodnutí a ľútosti, ktorá prišla príliš neskoro. Nedokážeme ublížiť iným bez toho, aby sme neranili seba samého... Kým Michaela sa po tragickej smrti manžela s láskou stará o dcéru Veroniku, Renáta robí svojej Johanke zo života peklo. Dievčatko trpí nedostatkom lásky a jej úprimné pokusy o priazeň matky končia vždy rovnako. Hnevom, krikom a nenávistným osočovaním. Obidve ženy, napriek rozdielnym postojom k výchove dievčat, spája nerozlučné priateľstvo. Až do chvíle, keď sa Renáta rozhodne urobiť zásadné životné rozhodnutie. To osudovo zasiahne nielen jej dcéru, ale pretrhne aj niť priateľstva s kamarátkou, ktorá jej vždy ochotne podala pomocnú ruku.

Mohlo by sa vám páčiť