Včelár Jožko

Simona Čechová
Stonožka • 2019

V pustej doline, kde nič nebolo a nič nerástlo, žil osamelý Jožko. Často mu bývalo smutno. No jedno ráno ho za chalúpkou čakalo prekvapenie. Zatúlaný včelí roj si hľadal nový domov. Jožko sa potešil n...ožko sa potešil novým susedkám a zistil, aké je krásne o niekoho sa starať. A aké je dôležité začať od seba, ak túžime, aby sa niečo zmenilo k lepšiemu. Simona Čechová je ilustrátorka a včelárka. Pri včelách vyrastala a tomuto remeslu sa priučila od svojho otca, ktorý sa učil od svojho otca a ten zas od svojho... A tak sú už vyše 120 rokov v rodine Čechových včelári. Včelár Jožko je jej prvá autorská knižka. Pre deti od 3 rokov.
Viac

  • Počet strán: strán
  • ISBN13:9788055166223

Jožko je smutný. Vo svojom útulnom domčeku má všetko, čo potrebuje. Neteší ho však nehostinná príroda, v ktorej žije a tiež samota. Všetko sa ale zmení, keď k nemu zablúdi roj včiel. Aj malé dieťa dnes vie, že kde sú včely, tam je život. Ak […]

V pustej doline, kde nič nebolo a nič nerástlo, žil osamelý Jožko. Často mu bývalo smutno. No jedno ráno ho za chalúpkou čakalo prekvapenie. Zatúlaný včelí roj si hľadal nový domov. Jožko sa potešil novým susedkám a zistil, aké je krásne o niekoho sa starať. A aké je dôležité začať od seba, ak túžime, aby sa niečo zmenilo k lepšiemu. Simona Čechová je ilustrátorka a včelárka. Pri včelách vyrastala a tomuto remeslu sa priučila od svojho otca, ktorý sa učil od svojho otca a ten zas od svojho... A tak sú už vyše 120 rokov v rodine Čechových včelári. Včelár Jožko je jej prvá autorská knižka. Pre deti od 3 rokov.

Mohlo by sa vám páčiť