Keď sa žena modlí

Kathleen Beckman
Zachej • 2019

Prichádza kniha, ktorá inšpiruje nový príliv modlitieb za uzdravenie a svätosť. Táto dobre načasovaná publikácia ohlasuje radosť z modlitby a bohatstvo milostí, ktoré sú zverené modliacim sa ženám.Skr...cim sa ženám.Skrze dojímavé osobné príbehy a učenie Cirkvi oslavuje jedenásť katolíckych žien mariánske povolanie žiť život hlbokej modlitby a činov. Môžete ju využiť na osobné obohatenie či v rámci skupinových duchovných obnov, pretože každá kapitola sa končí duchovnými zamysleniami Uvažuj, uplatňuj, modli sa a Múdrosťou svätých žien. V jednotlivých kapitolách jedenásť žien nádherne podčiarkuje význam Eucharistie, Svätého písma a osobu Božej Matky.Kniha je cirkevne schválena.
Viac

  • Počet strán: 200 strán
  • ISBN13:9788082110046

Kathleen Beckman – Keď sa žena modlí (recenzia) Veľmi rada čítam knihy o modlitbe. Vždy v nich totiž nájdem niečo nové – slovo, vetu, odsek či svedectvo, ktoré ma zaujme, posunie vpred alebo prinúti hlbšie sa zamyslieť. Úplne najradšej sa však začítam do takých, ktoré navyše ponúkajú aj praktické tipy – napr. ako zlepšiť svoj Read more...

Prichádza kniha, ktorá inšpiruje nový príliv modlitieb za uzdravenie a svätosť. Táto dobre načasovaná publikácia ohlasuje radosť z modlitby a bohatstvo milostí, ktoré sú zverené modliacim sa ženám.Skrze dojímavé osobné príbehy a učenie Cirkvi oslavuje jedenásť katolíckych žien mariánske povolanie žiť život hlbokej modlitby a činov. Môžete ju využiť na osobné obohatenie či v rámci skupinových duchovných obnov, pretože každá kapitola sa končí duchovnými zamysleniami Uvažuj, uplatňuj, modli sa a Múdrosťou svätých žien. V jednotlivých kapitolách jedenásť žien nádherne podčiarkuje význam Eucharistie, Svätého písma a osobu Božej Matky.Kniha je cirkevne schválena.

Mohlo by sa vám páčiť