Deň, keď sme zmizli

Lucy Robinson
Ikar • 2016

Kate a Annie majú svoje tajomstvá, s ktorými sa vyrovnávajú každá po svojom. Annie Mulhollandovej na jej siedme narodeniny zomrela mama a stál za tým muž. V dospelosti sa preto uzavrela pred mužmi zo...d mužmi zo strachu, že sa jej stane čosi podobné. Jej okruh priateľov tvoria staršia sestra Lizzy, priateľ z psychoterapie Tim a Claudine, ktorá s Annie pracuje v spoločnom masážnom salóne. Annin život sa náhle zmení, keď k nej na masáž príde mladý, pekný a neskutočné milý Stephen Flint. Kate Bradyová prichádza na konskú farmu na juhu Anglicka, kde sa uchádza o miesto pomocníčky v žrebčíne u slávneho anglického jazdca. Tvrdí, že pracovala v Googli, „vyhorela“ a pred stresom utiekla na vidiek. Za jej útekom je však čosi viac než len stres a únava, ale Kate to nikomu neprezradí. Na farme sa postupne priučí tvrdej práci pri koňoch a zaľúbi do sa svojho šéfa Marka Waverleyho, ale ani jeden z nich to radšej nedáva najavo. Kate naďalej žije na farme, ale stále čaká, kedy ju dobehne to, pred čím sem utiekla. Annie a Kate napokon majú spoločné oveľa viac, ako sa zdá na prvý pohľad, a ich životné osudy dramaticky splynú.
Viac

Deň, keď sme zmizli Lucy Robinson  Annie je svojská tridsiatnička, ktorá sa mužom vyhýba ako čert krížu, odkedy za smrťou jej mamy stojí muž. Jej partiu priateľov tvoria Tim, ktorý je psychiater a poznajú sa zo psychoterapie, Claudine, jej kolegyňa z práce a Lizzy, prelietavá sestra. Všetko sa však zmení v jeden večer, keď k nej do salóna zavíta charizmatický a milý Stephen Flint. Kate[...]

Kate a Annie majú svoje tajomstvá, s ktorými sa vyrovnávajú každá po svojom. Annie Mulhollandovej na jej siedme narodeniny zomrela mama a stál za tým muž. V dospelosti sa preto uzavrela pred mužmi zo strachu, že sa jej stane čosi podobné. Jej okruh priateľov tvoria staršia sestra Lizzy, priateľ z psychoterapie Tim a Claudine, ktorá s Annie pracuje v spoločnom masážnom salóne. Annin život sa náhle zmení, keď k nej na masáž príde mladý, pekný a neskutočné milý Stephen Flint. Kate Bradyová prichádza na konskú farmu na juhu Anglicka, kde sa uchádza o miesto pomocníčky v žrebčíne u slávneho anglického jazdca. Tvrdí, že pracovala v Googli, „vyhorela“ a pred stresom utiekla na vidiek. Za jej útekom je však čosi viac než len stres a únava, ale Kate to nikomu neprezradí. Na farme sa postupne priučí tvrdej práci pri koňoch a zaľúbi do sa svojho šéfa Marka Waverleyho, ale ani jeden z nich to radšej nedáva najavo. Kate naďalej žije na farme, ale stále čaká, kedy ju dobehne to, pred čím sem utiekla. Annie a Kate napokon majú spoločné oveľa viac, ako sa zdá na prvý pohľad, a ich životné osudy dramaticky splynú.

Mohlo by sa vám páčiť