Vojna, ktorá zmenila Rondo

Romana Romanyšyn Andrij Lesiv
BRAK • 2015

Kniha Vojna, ktorá zmenila Rondo od Romany a Andrija z Art Studio "Agrafka", oceňovaný titul hovorí prostredníctvom bohatého vizuálneho jazyka o fenoméne vojny a určený je najmä deťom. Dnes vám s hrdo...s vám s hrdosťou predstavujeme jej slovenskú verziu - premiérový titul z našej vydavateľskej dielne. Vydavateľstvo Brak.
Viac

Asi pred rokom mala naša vtedy päťročná dcéra obdobie, keď sa nám pri každom nedorozumení vyhrážala, že odíde na Ukrajinu. Navždy. Zo škôlky i zo susedstva totiž poznáme zopár ukrajinských detí. Ukrajina – zem zasľúbená. Keď sme si potom čítali túto knihu a dozvedela sa, že v krajine jej kamarátok prebieha vojna, zasiahlo ju to. … Pokračovať v čítaní: BRaK špeciál: VOJNA, KTORÁ ZMENILA RONDO[...]

Kniha Vojna, ktorá zmenila Rondo od Romany a Andrija z Art Studio "Agrafka", oceňovaný titul hovorí prostredníctvom bohatého vizuálneho jazyka o fenoméne vojny a určený je najmä deťom. Dnes vám s hrdosťou predstavujeme jej slovenskú verziu - premiérový titul z našej vydavateľskej dielne. Vydavateľstvo Brak.

Mohlo by sa vám páčiť