Smradi: Epizóda 1

Aaron Blabey
Albatros • 2018

Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Pán Vlk. Pán Žralok. Pán Had. Pán Piraňa. Všetci vedia, že sú to Smradi. Sú desiví, nebezpeční a… jedným slovom zlí. No oni sa chcú stať hrdinami a dokáž...tať hrdinami a dokážu ti to dobrými skutkami… či už o ne stojíš, alebo aj nie. Vychutnaj si najzábavnejšiu, najchaotickejšiu a najbombovejšiu knihu, aká sa ti kedy dostala do rúk – prichádzajú Smradi.
Viac

Často sa spomína, že čítať knihy je dôležité. Deti (aj dospelí) si tak rozširujú slovnú zásobu, dozvedia sa veľa o svete (z náučných kníh) a učia sa empatii a pochopeniu druhých (z príbehov). Lenže občas sa stane, že pri všetkom tom učení sa zabúda na […]

Titul je dostupný aj v kolekcii za skvelú cenu!Pán Vlk. Pán Žralok. Pán Had. Pán Piraňa. Všetci vedia, že sú to Smradi. Sú desiví, nebezpeční a… jedným slovom zlí. No oni sa chcú stať hrdinami a dokážu ti to dobrými skutkami… či už o ne stojíš, alebo aj nie. Vychutnaj si najzábavnejšiu, najchaotickejšiu a najbombovejšiu knihu, aká sa ti kedy dostala do rúk – prichádzajú Smradi.

Mohlo by sa vám páčiť