Šťastie mi uniká pomedzi prsty

Agnès Martin-Lugand
Lindeni • 2018

Koniec je vždy aj začiatkom. Nový román bestsellerovej autorky Agnes Martin-Lugandovej.Bohémske prostredie parížskej módy nie je dosť seriózne pre dievča z provinčného mestečka, a tak sa Iris – presne... Iris – presne podľa rodičovského scenára – stane úradníčkou v banke a zabezpečenou manželkou lekára. Nudná práca a jednotvárny život v malom meste ju ubíjajú a Iris čoraz častejšie myslí na svoj dávny sen – kresliť modely a vdýchnuť im život pomocou ihly a nití. Keď zistí, že manžel, vzorný a vážený pán doktor, nie je až taký vzorný a ich vzťah sa napokon rozpadá, Iris sa zrúti celý svet. Nové výzvy, noví ľudia a vzrušujúci život – to ju čaká vo vysnenom Paríži, ktorý ju mal vyliečiť z traumy a pootvoriť jej dvierka do sveta módy, ktorý jej už v detstve učaroval.
Viac

VYDAVATEĽSTVO: Lindeni (Albatros Media) ORIGINÁLNY NÁZOV: Entre mes mains le bonheur se faufile ROK VYDANIA: 2018 ŽÁNER: Román POČET STRÁN: 312 VÄZBA: pevná s prebalom   “Ak naozaj po niečom túžiš, ani osud ťa nezastaví…”   O knihe: Hlavná hrdinka Iris... The post RECENZIA: Agnès Martin-Lugand – Šťastie mi uniká pomedzi prsty appeared first on Prečítané.sk.

Šťastie mi uniká pomedzi prsty – Agnès Martin-Lugand, Lindeni 2018 Predtým, ako som sa pustila do čítania najnovšej knihy francúzskej [...] The post Šťastie mi uniká pomedzi prsty – Agnès Martin-Lugand appeared first on .

Koniec je vždy aj začiatkom. Nový román bestsellerovej autorky Agnes Martin-Lugandovej.Bohémske prostredie parížskej módy nie je dosť seriózne pre dievča z provinčného mestečka, a tak sa Iris – presne podľa rodičovského scenára – stane úradníčkou v banke a zabezpečenou manželkou lekára. Nudná práca a jednotvárny život v malom meste ju ubíjajú a Iris čoraz častejšie myslí na svoj dávny sen – kresliť modely a vdýchnuť im život pomocou ihly a nití. Keď zistí, že manžel, vzorný a vážený pán doktor, nie je až taký vzorný a ich vzťah sa napokon rozpadá, Iris sa zrúti celý svet. Nové výzvy, noví ľudia a vzrušujúci život – to ju čaká vo vysnenom Paríži, ktorý ju mal vyliečiť z traumy a pootvoriť jej dvierka do sveta módy, ktorý jej už v detstve učaroval.

Mohlo by sa vám páčiť