Stromy

Piotr Socha Wojciech Grajkowski
Slovart • 2018

Autori bestselleru Včely prichádzajú s ďalšou očarujúcou knihou plnou nádherných veľkoformátových ilustrácií. Navštívte s nimi zázračný svet stromov a zistite, prečo sú také dôležité, koľko druhov ich...ežité, koľko druhov ich existuje, ktoré z nich sú najvyššie, najstaršie a najhrubšie, ako vznikli skamenené lesy, čo sú to letokruhy, bonsaje, endemity alebo baobaby, ktoré živočíchy sa stromami živia a ktoré na nich žijú, aké bájne či historické osobnosti sú s nimi spojené a na čo všetko nám stromy slúžia. Ilustrácie a stručné zrozumiteľné texty prinášajú nielen základné informácie, ale aj množstvo zaujímavostí a kuriozít. Komu sa kniha môže páčiť: Kto sa bojí, nesmie do lesa... ale pre túto knihu to neplatí. Nadchne všetkých fanúšikov knižiek Včely a Mapy.
Viac

  • Počet strán: 80 strán
  • ISBN13:9788055634821

Poľská ilustrácia je pojem (na Slovensku sú známi najmä Mizielińskí, Piotr Socha, Susie Hammer a Emilia Dziubak; kto sa u nás odváži vydať Martu Ignerskú?). Aj na Stromy čakal celý svet. A Socha nesklamal ani tentokrát. Táto veľkoformátovka sa u nás čítala takto: ja som sedela v strede, deti vedľa mňa, každé z jednej strany. … Pokračovať v čítaní: STROMY (Piotr Socha, Wojciech Grajkowski) –[...]

Autori bestselleru Včely prichádzajú s ďalšou očarujúcou knihou plnou nádherných veľkoformátových ilustrácií. Navštívte s nimi zázračný svet stromov a zistite, prečo sú také dôležité, koľko druhov ich existuje, ktoré z nich sú najvyššie, najstaršie a najhrubšie, ako vznikli skamenené lesy, čo sú to letokruhy, bonsaje, endemity alebo baobaby, ktoré živočíchy sa stromami živia a ktoré na nich žijú, aké bájne či historické osobnosti sú s nimi spojené a na čo všetko nám stromy slúžia. Ilustrácie a stručné zrozumiteľné texty prinášajú nielen základné informácie, ale aj množstvo zaujímavostí a kuriozít. Komu sa kniha môže páčiť: Kto sa bojí, nesmie do lesa... ale pre túto knihu to neplatí. Nadchne všetkých fanúšikov knižiek Včely a Mapy.

Mohlo by sa vám páčiť